Ny bog af Rigmor Kappel Schmidt

En af de mest spændende danske Bakhtin-forskere er Rigmor Kappel Schmidt. Hun er ikke mindst kendt for sit arbejde med Cervantes Don Quixote – både i form af en fantastisk nyoversættelse af værket og i form af en dobbeltintroduktion af Don Quixote-værket og Bakhtin i bogen Bakhtin og Don Quixote (2003).

Rigmor Kappel Schmidt har netop udgivet en ny bog – Storytelling – fra Don Quixote til Lars Larsen. Her tager hun fat om storytelling som det er blevet forstået og praktiseret inden for virksomhedernes forsøg på branding, og hun sætter denne storytelling i et kritisk lys ved at fremdrage en lang række aktuelle eksempler på en uregerlig branding. Både Don Quixote og Bakhtin er med i bogen og har inspireret Kappel Schmidts læsninger – og det er der kommet en interessant bog ud af.

Jan Lundquist fra Bachtinselskabet har læst bogen og indleder sin anmeldelse således:
“Simon Spies som den excentriske fyrste. Lars Larsen som krejleren på markedspladsen. Lars von Trier og Peter Aalbæk som don Quixote og hans væbner Sancho Panza. Rigmor Kappel Schmidt leverer i sin nye bog Storytelling – fra don Quixote til Lars Larsen et alternativt blik på storytelling og branding, som er både skarpt, tankevækkende og underholdende.” Læs resten af anmeldelsen her.

Info:
Rigmor Kappel Schmidt: Storytelling. Fra don Quixote til Lars Larsen, Aarhus Universitetsforlag 2012

/jl

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s